Kotiottelut

  • Ei tapahtumia
Valikko

Julkaistu 16. kesäkuun 2021

Jääkausi alkaa elokuussa! Ilmoittautumiset avattu!

Jääkiekkokausi 2021-2022 alkaa elokuussa! Fortunassa on tarjolla matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille:

Easy Hockey alkaa torstaina 12.8.2021(jäävuoro klo 17.00-17.50), Luistelukoulu alkaa la 21.8.2021(jäävuoro klo 9.00-9.50) ja Leijona-kiekkokoulu alkaa keskiviikkona 8.9.2021(jäävuorot ke klo 17.00-17.50 ja la klo 10.00-10.50)

Easy Hockey aloitus torstaina 12.8.2021

Tiukka harjoitteluaikataulu ja kova kilpailu voivat helposti viedä ilon lasten ja nuorten harrastamisesta. Myös taloudelliset syyt estävät monia harrastamasta. Näihin haasteisiin vastaa Jääkiekkoliiton lanseeraama Easy Hockey, joka mahdollistaa rennon ja helpon jääkiekon harrastamisen lapsille ja nuorille ympäri Suomen. Orivedellä Easy Hockey -harrastekiekkoa ovat tervetulleita pelaamaan kaikki 10-17-vuotiaat lapset ja nuoret(2011-2004 syntyneet), tytöt ja pojat,  joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, maila, kaulasuoja, ristikollinen kypärä ja juomapullo.

Easy Hockey lisätiedot: https://www.fortunahockey.net/joukkueet/easyhockey

Luistelukoulu aloitus lauantaina 21.8.2021

Fortunan luistelukoulu on tarkoitettu luistelua opetteleville lapsille. Varusteiksi riittää kypärä, luistimet ja juomapullo.

Vastuuohjaajana toimii Ville Lehmus, vanhemmat ovat tervetulleita jäälle mukaan (varustus kypärä ja luistimet).

Luistelukoulu lisätiedot: https://www.fortunahockey.net/joukkueet/luistelukoulu

Leijona-Kiekkokoulu aloitus keskiviikkona 8.9.2021

Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu ensisijaisesti 4–8-vuotiaille kiekkoilusta ja luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille! Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua, kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Kiekkokoulun ensisijainen tarkoitus on opettaa lapsi luistelemaan. Opetusmenetelminä ovat leikki, yhdessä tekeminen, yksilöohjaus ja pelaaminen. Pääpaino on luisteluharjoitteissa. Lapsen taitotason kehittyessä voi hän siirtyä Kiekkokoulusta vanhempiin ikäkausijoukkueisiin.

Leijona-Kiekkokoulu lisätiedot: https://www.fortunahockey.net/joukkueet/kiekkokoulu

 

Ilmoittautumiset Luistelukouluun, Easy Hockey ja Leijona-kiekkokouluun tästä linkistä: Toimintaan ilmoittautuminen

Lisätiedot: Fortunan valmennuspäällikkö Ville Lehmus 040 723 2853 s-posti ville@fortunahockey.net

Ilmainen kokeilujaksot! Easy Hockey (elokuun loppuun) ja Leijona-Kiekkokoulu (syyskuun loppuun), kokeilujakson aikana toimintaan osallistuminen omalla vastuulla. Tervetuloa mukaan!