Kotiottelut

  • Ei tapahtumia
Valikko

Julkaistu 6. elokuu 2018

Easy Hockey ja Leijona-kiekkokoulu alkavat!

Jääkiekkokausi 2018-2019 alkaa! Fortunassa on tarjolla matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille: Easy Hockey  alkaa tiistaina 14.8.2018(jäävuoro klo 18-19) ja Leijona-kiekkokoulu torstaina 16.8.2018(jäävuorot to klo 17-18 ja la klo 10-11)

Easy Hockey

Tiukka harjoitteluaikataulu ja kova kilpailu voivat helposti viedä ilon lasten ja nuorten harrastamisesta. Myös taloudelliset syyt estävät monia harrastamasta. Näihin haasteisiin vastaa Jääkiekkoliiton lanseeraama Easy Hockey, joka mahdollistaa rennon ja helpon jääkiekon harrastamisen lapsille ja nuorille ympäri Suomen. Orivedellä Easy Hockey -harrastekiekkoa ovat tervetulleita pelaamaan kaikki 10-17-vuotiaat lapset ja nuoret(2008-2001 syntyneet), tytöt ja pojat,  joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, maila, kaulasuoja, ristikollinen kypärä ja juomapullo.

Easy Hockeyn kausi starttaa Orivedellä tiistaina 14.8.2018 vakijäävuorolla ti klo 18-19.00 ja toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Harjoituksia järjestetään kerran viikossa ja pääpaino on aina pelaamisella. Hinta 100€ syyskaudelta ja 100€ kevätkaudelta, hinta pitää sisällään jäävuorokustannuksen, valmennuksen ja harjoituspaidan käyttöön. Lisäksi osallistujan on lunastettava omakustanteisesti harraste-pelipassi/vakuutus hinta 45€. Lisätietoja pelipasseista tästä linkistä

Leijona-kiekkokoulu

Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu ensisijaisesti 4–8-vuotiaille kiekkoilusta ja luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille! Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua, kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Kiekkokoulun ensisijainen tarkoitus on opettaa lapsi luistelemaan oikein. Opetusmenetelminä ovat leikki, yhdessä tekeminen, yksilöohjaus ja pelaaminen. Pääpaino on luisteluharjoitteissa. Lapsen taitotason kehittyessä voi hän siirtyä Kiekkokoulusta G-junioreihin tai vanhempiin ikäkausijoukkueisiin.

Varusteiksi riittää aluksi kypärä ristikon kanssa, kaulasuoja, hanskat, maila, juomapullo ja luistimet. Ja tietysti innostusta opettelemaan jääkiekkoa mukavien kavereiden kanssa. Myös vanhemmilla on mahdollisuus tulla kentälle luistelemaan ja apuohjaajia tarvitaan aina.

Leijona-kiekkokoulun kausi starttaa Orivedellä torstaina 16.8.2018 vakijäävuoroilla to klo 17-18 ja la klo 10-11 ja toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Harjoituksia järjestetään kaksi kertaa viikossa. Hinta 150€ syyskaudelta ja 150€ kevätkaudelta, hinta pitää sisällään jäävuorokustannuksen, valmennuksen ja harjoituspaidan omaksi.  Lisäksi osallistujan on lunastettava omakustanteisesti Lapsi-pelipassi/vakuutus hinta 16€. Lisätietoja pelipasseista tästä linkistä

Ilmoittautumiset Easy Hockey ja Leijona-kiekkokouluun tästä linkistä: Toimintaan ilmoittautuminen

Lisätiedot: Fortunan valmennuspäällikkö Ville Lehmus 040 723 2853 s-posti ville@fortunahockey.net

Syyskuun loppuun saakka Easy Hockey ja Leijona-kiekkokoulussa on ilmainen kokeilujakso, kokeilujakson aikana toimintaan osallistuminen omalla vastuulla. Tervetuloa mukaan!