Seuraavat tapahtumat

  • Ei tulevia otteluita
Valikko

Ajankohtaista

Kiekkokoulu käynnistyy lauantaina 5.10!

Leijona-kiekkokoulu kaudella 2019-2020

Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu ensisijaisesti 4–8-vuotiaille kiekkoilusta ja luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille! Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua, kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Kiekkokoulun ensisijainen tarkoitus on opettaa lapsi luistelemaan. Opetusmenetelminä ovat leikki, yhdessä tekeminen, yksilöohjaus ja pelaaminen. Pääpaino on luisteluharjoitteissa. Lapsen taitotason kehittyessä voi hän siirtyä Kiekkokoulusta G-junioreihin tai vanhempiin ikäkausijoukkueisiin.

Varusteiksi riittää aluksi kypärä ristikon kanssa, kaulasuoja, hanskat, maila, juomapullo ja luistimet. Ja tietysti innostusta opettelemaan jääkiekkoa mukavien kavereiden kanssa. Myös vanhemmilla on mahdollisuus tulla jäälle(luistimilla) lapsen avuksi ja apuohjaajia tarvitaan aina.

Leijona-kiekkokoulun kausi starttaa Orivedellä lokakuussa vakiojäävuoroilla to klo 17.00-17.50 ja la klo 10.00-10.50 ja toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Harjoituksia järjestetään kaksi kertaa viikossa. Hinta 75€ syyskaudelta ja 75€ kevätkaudelta, hinta pitää sisällään jäävuorokustannuksen, valmennuksen, pelipassin+vakuutuksen ja harjoituspaidan omaksi.

Ilmoittautumiset Leijona-kiekkokouluun tästä linkistä: Toimintaan ilmoittautuminen

Lisätiedot: Fortunan valmennuspäällikkö Ville Lehmus 040 723 2853 s-posti ville@fortunahockey.net

Lokakuun loppuun saakka Leijona-kiekkokoulussa on ilmainen kokeilujakso, kokeilujakson aikana toimintaan osallistuminen omalla vastuulla. Tervetuloa mukaan!