Seuraavat tapahtumat

  • Ei tulevia otteluita
Valikko

Ajankohtaista

Leijona-kiekkokoulu kaudella 2018-2019

Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu ensisijaisesti 4–8-vuotiaille kiekkoilusta ja luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille! Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua, kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Kiekkokoulun ensisijainen tarkoitus on opettaa lapsi luistelemaan oikein. Opetusmenetelminä ovat leikki, yhdessä tekeminen, yksilöohjaus ja pelaaminen. Pääpaino on luisteluharjoitteissa. Lapsen taitotason kehittyessä voi hän siirtyä Kiekkokoulusta G-junioreihin tai vanhempiin ikäkausijoukkueisiin.

Varusteiksi riittää aluksi kypärä ristikon kanssa, kaulasuoja, hanskat, maila, juomapullo ja luistimet. Ja tietysti innostusta opettelemaan jääkiekkoa mukavien kavereiden kanssa. Myös vanhemmilla on mahdollisuus tulla kentälle luistelemaan ja apuohjaajia tarvitaan aina.

Leijona-kiekkokoulun kausi starttaa Orivedellä torstaina 16.8.2018 vakijäävuoroilla to klo 17-18 ja la klo 10-11 ja toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Harjoituksia järjestetään kaksi kertaa viikossa. Hinta 150€ syyskaudelta ja 150€ kevätkaudelta, hinta pitää sisällään jäävuorokustannuksen, valmennuksen ja harjoituspaidan omaksi.  Lisäksi osallistujan on lunastettava omakustanteisesti Lapsi-pelipassi/vakuutus hinta 16€. Lisätietoja pelipasseista tästä linkistä

Ilmoittautumiset Leijona-kiekkokouluun tästä linkistä: Toimintaan ilmoittautuminen

Lisätiedot: Fortunan valmennuspäällikkö Ville Lehmus 040 723 2853 s-posti ville@fortunahockey.net

Syyskuun loppuun saakka Leijona-kiekkokoulussa on ilmainen kokeilujakso, kokeilujakson aikana toimintaan osallistuminen omalla vastuulla. Tervetuloa mukaan!