Kotiottelut

  • Ei tapahtumia
Valikko

LEIJONA-KIEKKOKOULU

Tervetuloa mukaan Fortunan Leijona-kiekkokouluun!

Leijona-kiekkokoulu kaudella 2021-2022

Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu ensisijaisesti 4–8-vuotiaille kiekkoilusta ja luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille! Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua, kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Kiekkokoulun ensisijainen tarkoitus on opettaa lapsi luistelemaan. Opetusmenetelminä ovat leikki, yhdessä tekeminen, yksilöohjaus ja pelaaminen. Pääpaino on luisteluharjoitteissa. Lapsen taitotason kehittyessä voi hän siirtyä Kiekkokoulusta vanhempiin ikäkausijoukkueisiin.

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella. Harjoitteissa käytetään Jääkiekkoliiton valmiita Leijona-kiekkokoulusisältöjä.

Varusteiksi riittää aluksi kypärä ristikon kanssa, kaulasuoja, hanskat, maila, juomapullo ja luistimet. Ja tietysti innostusta opettelemaan jääkiekkoa mukavien kavereiden kanssa. Myös vanhemmilla on mahdollisuus tulla jäälle(luistimilla) lapsen avuksi ja apuohjaajia tarvitaan aina.

Leijona-kiekkokoulun kausi starttaa Orivedellä syyskuussa vakiojäävuoroilla ke klo 17.00-17.50 ja la klo 10.00-10.50, ensimmäinen kerta keskiviikkona 8.9 klo 17.00(jäävuoro alkaa). Toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Harjoituksia järjestetään kaksi kertaa viikossa. Toimintamaksu on 70€ syyskaudelta ja 70€ kevätkaudelta, hinta pitää sisällään jäävuorokustannuksen, valmennuksen, pelipassin+vakuutuksen ja harjoituspaidan omaksi.

Kaudella 2021-2022 on 2016-syntyneille lapsille suunnattu CCM-kampanja!

CCM-varustepaketti sisältää hanskat, kyynärpääsuojat, hartiasuojat, housut ja polvisuojat

CCM-kampanja 2016-ikäluokalle on yhteistyökumppaneiden kanssa rakennettu hanke, jossa yhteistyöseuramme Ilves ja yhteistyökumppanit mahdollistavat 2016 syntyneiden lasten jääkiekon harrastamisen todella alhaisella kustannuksella. Jääkiekon harrastamiseen tarvitaan hyvät varusteet, jotta harrastaminen on turvallista. Olemme saaneet yhteistyökumppaneiden tuella mahdollisuuden tarjota kampanjaan osallistuville 50€ arvoisen CCM-varustepaketin. Varustepaketti sisältää seuran määrittelemät CCM tuotteet. Varustepaketti luovutetaan jäävuoron yhteydessä.

Ilmoittautumiset Leijona-kiekkokouluun tästä linkistä: Toimintaan ilmoittautuminen

 

Lisätiedot: Fortunan valmennuspäällikkö Ville Lehmus 040 723 2853 s-posti ville@fortunahockey.net

Tervetuloa mukaan!