Seuraavat tapahtumat

  • Ei tulevia otteluita
Valikko

Ajankohtaista

Easy Hockey

Tiukka harjoitteluaikataulu ja kova kilpailu voivat helposti viedä ilon lasten ja nuorten harrastamisesta. Myös taloudelliset syyt estävät monia harrastamasta. Näihin haasteisiin vastaa Jääkiekkoliiton lanseeraama Easy Hockey, joka mahdollistaa rennon ja helpon jääkiekon harrastamisen lapsille ja nuorille ympäri Suomen. Orivedellä Easy Hockey -harrastekiekkoa ovat tervetulleita pelaamaan kaikki 10-17-vuotiaat lapset ja nuoret(2008-2001 syntyneet), tytöt ja pojat,  joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, maila, kaulasuoja, ristikollinen kypärä ja juomapullo.

Easy Hockeyn kausi starttaa Orivedellä tiistaina 14.8.2018 vakijäävuorolla ti klo 18-19.00 ja toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Harjoituksia järjestetään kerran viikossa ja pääpaino on aina pelaamisella. Hinta 100€ syyskaudelta ja 100€ kevätkaudelta, hinta pitää sisällään jäävuorokustannuksen, valmennuksen ja harjoituspaidan käyttöön. Lisäksi osallistujan on lunastettava omakustanteisesti harraste-pelipassi/vakuutus hinta 45€. Lisätietoja pelipasseista tästä linkistä

Ilmoittautumiset Easy Hockey tästä linkistä: Toimintaan ilmoittautuminen

Lisätiedot: Fortunan valmennuspäällikkö Ville Lehmus 040 723 2853 s-posti ville@fortunahockey.net

Syyskuun loppuun saakka Easy Hockeyssa on ilmainen kokeilujakso, kokeilujakson aikana toimintaan osallistuminen omalla vastuulla. Tervetuloa mukaan!