Seuraavat tapahtumat

  • Fortuna D2-PK 83 klo 10.30 18.11.2018
  • FORTUNA EDUSTUS – HPK Icedogs klo 14:00 25.11.2018
  • FORTUNA EDUSTUS – LeKi 2 klo 14:00 01.12.2018
  • Fortuna D2-HPK klo 10.30 02.12.2018
  • Fortuna D2-KPK klo 10.30 09.12.2018
Valikko
Facebook

Joukkueet

 

Fortunan edustusjoukkue pelaa Hämeen alueen III-divisioonassa. Juniorit ikäluokissa B-E  pelaavat Hämeen aluesarjaa, F-juniorit leijonaliigaa ja G-ikäryhmä puolestaan Ilves-Tappara hallisarjaa. Kiekkokoululaiset pelaavat kauden aikana ystävyysotteluita ja turnauksia.

Urheilulliset tavoitteet

Fortunassa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton eri ikäluokkia koskevia suosituksia oppimistavoitteissa ja harjoittelun järjestämisessä. Seuran tarkoituksena on tarjota kaikille mukana olijoille ohjattua joukkuetoimintaa kunkin pelaajan taitojen, kykyjen ja halujen mukaan.

Vasta-alkajille Kiekkokoulun ensisijainen tarkoitus on opettaa lapsi luistelemaan oikein. Opetusmenetelminä  ovat leikki, yhdessä tekeminen, yksilöohjaus ja pelaaminen. Pääpaino on luisteluharjoitteissa. Lapsen taitotason  kehittyessä, voi hän siirtyä Kiekkokoulusta G joukkueeseen tai vanhempiin ikäkausijoukkueisiin.

G-E junioreissa pääpaino on pelaajien henkilökohtaisten lajitaitojen ja liikuntaominaisuuksien kehittämisessä.

D-A junioreiden harjoittelussa korostuvat myös pelaajien välinen yhteistyö ja pelissä tarvittavien fyysisten ominaisuuksien harjoittaminen.

Yhteistyöseurasopimus

Ilves Ry, Nokian Pyry ry, Kangasalan Kisa ry, Pirkkalan Pingviinit ry, Hämeenkyrön Hokkarit ry, Parkanon Kiekko ry ja Fortuna ry ovat tehneet kaudelle 2013-2014 Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjen mukaisen junioreiden yhteistyöseurasopimuksen, jonka alaisuuteen kuuluvat kaikkien seurojen kaikki C2 ja nuoremmat pelaajat. Sopimus mahdollistaa seurojen entistä laadukkaamman ja tiiviimmän yhteistyön kaikissa junioreiden ikäluokissa. Yhteistyösopimuksen tavoitteena on kehittää tämän avulla alueellista jääkiekkotoimintaa mm. seuraavilla toimenpiteillä: pelaajapolun rakentaminen, valmennusyhteistyön kehittäminen ja harrastajamäärien lisääminen.