Seuraavat tapahtumat

  • Ei tulevia otteluita
Valikko
Facebook

Toimintaan ilmoittautuminen

 

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kauden 2018-2019 Fortunan toimintaan. Yhdistyslaki vaatii, että pidämme seuran jäsenistä luetteloa. Jokaisen pelaajan ja alaikäisen huoltajan tiedot tallennetaan jäsen/toimintamaksurekisteriin (tietosuojaseloste ) . Rekisterin tarkoituksena on jäsenluettelon ylläpito sekä jäsen- ja toimintamaksujen seuranta.

Jokaisen pelaajan ja toimihenkilön tulee ilmoittautua toimintaan mukaan tällä lomakkeella.

Joukkueet kaudella 2018-2019:

Leijona Kiekkokoulu

Easy Hockey

G1-11

F2-10

F1-09

D2-06

D1-05

Edustus

Kompurat

Joukkue johon ilmoittaudun:
Valitse joukkue (pakollinen)

Jäsenen tiedot:
Nimi (pakollinen)

Syntymäaika (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Postitoimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Alaikäisen jäsenen huoltajan tiedot:

Nimi

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelin

Sähköposti

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn:
Jokaisen seuramme pelaajan tiedot tallennetaan seuramme jäsenrekisteriin.
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tehostaa seuran viestintää ja tiedonhallintaa niin, että se tukee laadukasta toimintaa. Siltä osin kuin tietoja näytetään julkisesti internetissä, tarvitaan siihen henkilötietolain mukaan henkilön suostumus tietojen näyttämisestä.
Tiedot, joita pelaajasta mahdollisesti näytetään julkisesti seuran/joukkueen kotisivuilla ovat:
-Pelaajan nimi joukkueen pelaajaluettelossa pelaajaesittelyssä, ottelutiedoissa ja/tai selosteessa
-Pelaajan kuva pelaajaesittelyssä tai tilannekuvassa

Tällä suostumuksella pelaaja antaa suostumuksen siihen, että edellä mainitut tiedot tullaan mahdollisesti julkaisemaan internetissä seuran ja joukkueen omilla kotisivuilla, sekä tietoja ja kuvia voidaan myös käyttää seuran muissa julkaisuissa. Tarkemmat henkilötiedot (osoitetiedot, sotu) ovat nähtävissä vain luottamuksellisesti pelaajan oman joukkueen toimihenkilöillä ja seuralla
rekisterin osalta käyttäjätunnuksen ja salasanan omaavilla henkilöillä. Suostumuksen antaminen on edellytys Fortuna ry:n toimintaan osallistumiseen. Suostumukset ovat koska tahansa peruttavissa.

Annan suostumuksen henkilötietojeni käsittelyyn (pakollinen)
Kyllä

Tiedottaminen:
Minulle saa lähettää seuraa koskevia tiedotteita ja ajankohtaisia asioita sähköpostilla
KylläEi