Kotiottelut

  • Ei tapahtumia
  • Valikko

    Toimintaan ilmoittautuminen

     

    Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kauden 2022-2023 Fortunan toimintaan. Yhdistyslaki vaatii, että pidämme seuran jäsenistä luetteloa. Jokaisen pelaajan ja alaikäisen huoltajan tiedot tallennetaan jäsen/toimintamaksurekisteriin (tietosuojaseloste ) . Rekisterin tarkoituksena on jäsenluettelon ylläpito sekä jäsen- ja toimintamaksujen seuranta. Lähettämällä tiedot sitoudut Fortunan toimintaan kaudeksi 2022-2023.

    Jokaisen pelaajan ja toimihenkilön tulee ilmoittautua toimintaan mukaan tällä lomakkeella.

    Joukkueet kaudella 2022-2023:

    Luistelukoulu

    Leijona Kiekkokoulu

    Easy Hockey

    U7

    U9

    U10

    U11

    U13

    U14

    U15

    U17

    Edustus

    Kompurat

    Naiset Harraste

      Joukkue johon ilmoittaudun:
      Valitse joukkue (pakollinen)

      Jäsenen tiedot:
      Nimi (pakollinen)

      Sotu (pakollinen)

      Osoite (pakollinen)

      Postinumero (pakollinen)

      Postitoimipaikka (pakollinen)

      Sähköposti (pakollinen)

      Puhelin (pakollinen)

      Alaikäisen jäsenen huoltajan tiedot:

      Nimi

      Osoite

      Postinumero

      Postitoimipaikka

      Puhelin

      Sähköposti

      Suostumus henkilötietojen käsittelyyn:
      Jokaisen seuramme pelaajan tiedot tallennetaan seuramme jäsenrekisteriin.
      Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tehostaa seuran viestintää ja tiedonhallintaa niin, että se tukee laadukasta toimintaa. Siltä osin kuin tietoja näytetään julkisesti internetissä, tarvitaan siihen henkilötietolain mukaan henkilön suostumus tietojen näyttämisestä.
      Tiedot, joita pelaajasta mahdollisesti näytetään julkisesti seuran/joukkueen kotisivuilla ovat:
      -Pelaajan nimi joukkueen pelaajaluettelossa pelaajaesittelyssä, ottelutiedoissa ja/tai selosteessa
      -Pelaajan kuva pelaajaesittelyssä tai tilannekuvassa

      Tällä suostumuksella pelaaja antaa suostumuksen siihen, että edellä mainitut tiedot tullaan mahdollisesti julkaisemaan internetissä seuran ja joukkueen omilla kotisivuilla, sekä tietoja ja kuvia voidaan myös käyttää seuran muissa julkaisuissa. Tarkemmat henkilötiedot (osoitetiedot, sotu) ovat nähtävissä vain luottamuksellisesti pelaajan oman joukkueen toimihenkilöillä ja seuralla
      rekisterin osalta käyttäjätunnuksen ja salasanan omaavilla henkilöillä. Suostumuksen antaminen on edellytys Fortuna ry:n toimintaan osallistumiseen. Suostumukset ovat koska tahansa peruttavissa.

      Annan suostumuksen henkilötietojeni käsittelyyn (pakollinen)
      Kyllä

      Tiedottaminen:
      Minulle saa lähettää seuraa koskevia tiedotteita ja ajankohtaisia asioita sähköpostilla
      KylläEi