Kotiottelut

  • Ei tapahtumia
Valikko

Toimintaan ilmoittautuminen

 

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kauden 2020-2021 Fortunan toimintaan. Yhdistyslaki vaatii, että pidämme seuran jäsenistä luetteloa. Jokaisen pelaajan ja alaikäisen huoltajan tiedot tallennetaan jäsen/toimintamaksurekisteriin (tietosuojaseloste ) . Rekisterin tarkoituksena on jäsenluettelon ylläpito sekä jäsen- ja toimintamaksujen seuranta. Lähettämällä tiedot sitoudut Fortunan toimintaan kaudeksi 2020-2021.

Jokaisen pelaajan ja toimihenkilön tulee ilmoittautua toimintaan mukaan tällä lomakkeella.

Joukkueet kaudella 2020-2021:

Luistelukoulu (aloitus tammikuu 2021)

Leijona Kiekkokoulu (aloitus syyskuu 2020)

Easy Hockey

U7/U8 (2013-2014-syntyneet)

U9 (2012-syntyneet)

U10 (2011-syntyneet)

U11 (2010-syntyneet)

U12 (2009-syntyneet)

U15 (2006-syntyneet)

Edustus

Kompurat

Naiset Harraste

    Joukkue johon ilmoittaudun:
    Valitse joukkue (pakollinen)

    Jäsenen tiedot:
    Nimi (pakollinen)

    Sotu (pakollinen)

    Osoite (pakollinen)

    Postinumero (pakollinen)

    Postitoimipaikka (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelin (pakollinen)

    Alaikäisen jäsenen huoltajan tiedot:

    Nimi

    Osoite

    Postinumero

    Postitoimipaikka

    Puhelin

    Sähköposti

    Suostumus henkilötietojen käsittelyyn:
    Jokaisen seuramme pelaajan tiedot tallennetaan seuramme jäsenrekisteriin.
    Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tehostaa seuran viestintää ja tiedonhallintaa niin, että se tukee laadukasta toimintaa. Siltä osin kuin tietoja näytetään julkisesti internetissä, tarvitaan siihen henkilötietolain mukaan henkilön suostumus tietojen näyttämisestä.
    Tiedot, joita pelaajasta mahdollisesti näytetään julkisesti seuran/joukkueen kotisivuilla ovat:
    -Pelaajan nimi joukkueen pelaajaluettelossa pelaajaesittelyssä, ottelutiedoissa ja/tai selosteessa
    -Pelaajan kuva pelaajaesittelyssä tai tilannekuvassa

    Tällä suostumuksella pelaaja antaa suostumuksen siihen, että edellä mainitut tiedot tullaan mahdollisesti julkaisemaan internetissä seuran ja joukkueen omilla kotisivuilla, sekä tietoja ja kuvia voidaan myös käyttää seuran muissa julkaisuissa. Tarkemmat henkilötiedot (osoitetiedot, sotu) ovat nähtävissä vain luottamuksellisesti pelaajan oman joukkueen toimihenkilöillä ja seuralla
    rekisterin osalta käyttäjätunnuksen ja salasanan omaavilla henkilöillä. Suostumuksen antaminen on edellytys Fortuna ry:n toimintaan osallistumiseen. Suostumukset ovat koska tahansa peruttavissa.

    Annan suostumuksen henkilötietojeni käsittelyyn (pakollinen)
    Kyllä

    Tiedottaminen:
    Minulle saa lähettää seuraa koskevia tiedotteita ja ajankohtaisia asioita sähköpostilla
    KylläEi