Seuraavat tapahtumat

  • Ei tulevia otteluita
Valikko
Facebook

Julkaistu 21. toukokuun 2015

Fortuna ry hakee valmennuspäällikköä

Haemme innostunutta ja aktiivista osa-aikaista valmennuspäällikköä vastaamaan juniori- sekä valmennustoiminnasta. Toimen pääpaino on valmennuslinjan kehittämisessä sekä seuran nuorimpien harrastajien keskuudessa. Valmennuspäällikkö vastaa joukkueiden toiminnan koordinoinnista ja on valmentajien yhteyshenkilö. Tehtäviin kuuluvat myös kilpailutoiminnan hallintotehtävät sekä yhteistyö alueen muiden seurojen ja yhteistyökumppanien kanssa. Valmennuspäällikkö toimii hallituksen alaisuudessa ja osallistuu sopimuksen mukaisesti tarvittaessa myös varainhankinnan kehittämiseen.

Vaatimuksena on alalle soveltuva koulutus tai riittävä kokemus vastaavista tehtävistä ja valmennustyöstä. Edellytämme kokemusta, näkemystä sekä ymmärrystä vapaaehtoistoimintaan perustuvan toiminnan haasteista. Arvostamme erityisesti hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Valmennuspäällikön tehtävä on osa-aikainen ja painottuu ilta-aikaan. Palkkaus perustuu työehtosopimuksen mukaiseen urheilujärjestöjen palkkausjärjestelmään. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 3.8.2015

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Puheenjohtaja Vilhartti Hanhilahti p. 040-8364823, vilhartti@fortunahockey.net
Sihteeri Johanna Putkonen p. 040-5547555, johanna@fortunahockey.net

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 18.6.2015 mennessä sähköpostitse osoitteeseen fortuna@fortunahockey.net tai postitse sihteerille osoitteeseen:

Fortuna ry
Johanna Putkonen
Opintie 2
35300 Orivesi