Seuraavat tapahtumat

  • Ei tulevia otteluita
Valikko
Facebook

Julkaistu 23. lokakuun 2017

Easy Hockey alkaa!

Orivedellä on tarjolla matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille: Easy Hockey -kausi alkaa perjantaina 27.10.2017!

Tiukka harjoitteluaikataulu ja kova kilpailu voivat helposti viedä ilon lasten ja nuorten harrastamisesta. Myös taloudelliset syyt estävät monia harrastamasta. Näihin haasteisiin vastaa Jääkiekkoliiton lanseeraama Easy Hockey, joka mahdollistaa rennon ja helpon jääkiekon harrastamisen lapsille ja nuorille ympäri Suomen. Orivedellä Easy Hockey -harrastekiekkoa ovat tervetulleita pelaamaan kaikki 10-17-vuotiaat lapset ja nuoret, joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, maila, kaulasuoja ja ristikollinen kypärä.

Jääkiekko on yksi suomalaisten ehdottomista lempilajeista. Paikallisseurat mahdollistavat lajin harrastamisen, ja nuorten lätkälupausten kasvattaminen ammattilaisiksi on yksi seurojen tärkeimmistä tehtävistä. Kaikki jääkiekosta kiinnostuneet lapset ja nuoret eivät kuitenkaan tähtää huipulle tai halua harjoitella pelkästään jääkiekkoa – osa haluaa vain pelata ilman paineita. Easy Hockey vastaa tähän tarpeeseen.

Easy Hockeyn kausi starttaa Orivedellä perjantaina 27.10.2017 vakijäävuorolla klo 19-20.00 ja toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Harjoituksia järjestetään kerran viikossa ja pääpaino on aina pelaamisella. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta ja vaihtelee seuroittain. Hinta 70,00€ syyskaudelta ja 70€ kevätkaudelta, hinta pitää sisällään paidan harjoituskäyttöön ja vakuutuksen. Easy Hockey toimintaa tukevat sähkönsiirtoyhtiö Caruna, Oriveden Kaupunki ja Ysitien auto.

Ilmoittaudu tästä linkistä: Easy Hockey ilmoittautuminen

Lisätiedot: Fortunan Valmennuspäällikkö Ville Lehmus, puh. 040 723 2853